Menu

Xbox One S on totista totta

Microsoftin E3 2016 -pressitilaisuudessa on julkistettu vihdoin uusi Xbox One S. Konsolin suurin valtti on 4K -tuki, joka mahdollistaa 4K -resoluutioisen materiaalin toiston konsolilla, jos olohuoneesta löytyy  myös 4K -televisio. Xbox One S tukee myös HDR:ää (High Dynamic Range), jota Gears Of War 4 -tulee käyttämään ensimmäisenä.

Kalliimpi malli konsolista sisältää 1:n teratavun kovalevyn ja mahdollisuuden myös 2:n teratavun levyyn. Kooltaan konsoli on 40-prosenttia pienempi kuin nykyinen malli. Uutta Xboxia on mahdollista pitää vaakatason lisäksi myös pystyssä virallisella tuella. Ulkoinen virtalähde on uudistuksen myötä myös historiaa.

Microsoftin liiketunnistinkamera Kinect on lopullisesti haudattu ja Xbox One S -konsolista on jätetty Kinect-liitäntä pois. Mutta ei huolta. Kinectiä on kuitenkin mahdollista vielä käyttää uuden konsolin edessä olevan USB-liitännän kautta samoihin aikoihin ilmestyvällä USB-adapterilla.

Xbox One S julkaistaan tämän vuoden elokuussa. Hinnaltaan 500 gigatavun malli on 299 dollaria ja 1 teratavun malli 349 dollaria. Isomman tilan omaavasta 2:n teratavun mallista ei kuitenkaan vielä annettu tietoa.

 

Lähde: Engadget

 

Ei kommentteja