Menu

Uusi traileri kesällä tulevasta Warcraft: The Beginning -elokuvasta

Legendary Pictures ja Universal pictures ovat tuomassa kesällä elokuvateattereihin Blizzard Entertainmentin rakastettuun Warcraft-pelisarjaan perustuvan kokoillan elokuvan. Azerothin rauhallinen valtakunta on sodan kynnyksellä, kun sen asukkaat kohtaavat pelottavan valloittajakansan. Omaa kuolevaa maailmaansa pakenevat örkkisoturit ovat valinneet heidän asuinpaikkansa uudeksi alusmaakseen.

Kun kahden maailman välille avautuu portaali, yhtä armeijoista uhkaa tuho valloittajan käsissä, toista riutuminen sukupuuttoon. Toisiaan vastaan käyvistä joukoista nousee kaksi sankaria, joiden kohtaaminen määrää heidän perheensä, kansansa ja kotinsa kohtalon. Näin alkaa huikea saaga vallasta ja uhrauksista. Sodalla on monet kasvot ja jokainen taistelee jonkin asian puolesta.

Varsin tietokone-efektipainotteisen elokuvan pääosissa nähdään Vikings-televisiosarjastakin tuttu Ragnar Lodbr..eiku Travis Fimmel, Paula Patton (Mission Impossible: Ghost Protocol), Travis Fimmel (X-Men: Viimeinen kohtaaminen), Dominic Cooper (Captain America: The First Avenger), Toby Kebbell (Fantastic Four), Ben Schnetzer (The Riot Club), Rob Kazinsky (True Blood) ja Daniel Wu (That Demon Within). Ohjauksesta vastaa Duncan Jones, jonka aikaisempia ohjauksia ovat olleet Moon ja Source Code.

Warcraft: The Beginning ilmestyy elokuvateattereihin 10. kesäkuuta.

Lähde: YouTube

Ei kommentteja