Menu

Uusi DOOM saa uuden, hienomman kansikuvan… Jonka sinä valitset

Voi sitä itkuvirren määrää, minkä toukokuussa julkaistavan uuden DOOMin kansikuva internetissä herätti jokin aika sitten. Kuvitusta syytettiin geneerisyydestä ja siitä, että se sopisi suunnilleen minkä tahansa scifiräiskinnän kuvitukseksi. Tottahan ihmiset näyttöjensä takana turisivat: kaikki se pelisarjalle ominainen uhma, kauhu, raivo ja rankkuus puuttuivat tyystin, ja niiden sijasta kannessa kökötti jäykkä ja mukakovis avaruussolttu pyssy tanassa sinapinkeltaista taustaa vasten. Haukotus.

Kansalaisten mutinat taidettiin noteerata ylemmällä taholla, sillä pelin julkaisijana toimiva Bethesda on pistänyt juuri äsken Twitterin kautta tarjolle neljä päivää kestävän äänestyksen kahdesta uudesta kansikuvasta, joista eniten ääniä kerännyt pääsee koristamaan lopullista tuotetta. Etenkin retrotyylinen vaihtoehto B on täydellisesti pelin henkeen sopiva, eikä musta kallonaamakaan hassumpi ole.

Ei tarvitse olla kovin tarkkanäköinen huomatakseen, että ovathan nämä nyt aika hitosti paljon parempia kuin tämä kammotus tässä:

Lähde: Twitter

Ei kommentteja