Menu

Tuoreita kuvia Life is Strange -kehittäjän tulevasta Vampyr-pelistä

Remember Me- ja Life is Strange -peleistä tuttu Dontnod Entertainment on juuri julkaissut nipun uusia kuvia tulevasta Vampyr-toimintaropestaan. Huippuhyvän Life is Strangen värikäs maailma on selkeästi taakse jäänyttä elämää, sillä Vampyr on kovasti tummanpuhuvaan taittuva. Toisaalta pelin protagonisti on 1900-luvun alun Lontoossa elävä lääkäri, jonka muuan potilas puraisullaan muuttaa verenhimoiseksi, ihmisiä jahtaavaksi vampyyriksi. Ihmekös tuo, jos ote on synkkä.

Life is Strangesta tutut valinnat ovat kuitenkin edelleen läsnä, mikäli julkaisijana toimivan Focus Home Interactiven tiedotetta on uskominen; kaikilla hahmoilla on oma taustatarinansa, joka vaikuttaa pelimaailman tapahtumiin. Saalistuksensa kohteen kanssa pitää olla varovainen, sillä eri pelihahmojen kuolemilla on merkittäviä seuraamuksia ympäröivään maailmaan. Ihmisveren lipittäminen ei vain auta pysymään ”hengissä” – se avaa lisäksi uusia vampyyrikykyjä käyttöön. Lääkärinä voit kuitenkin parantaa uhrisi valmistamalla troppia ympäristöstä löydettävistä raaka-aineista.

Välillä vastaan tulee julkaisijan mukaan myös sellaisia ikäviä tilanteita, jotka pakottavat sortumaan väkivaltaiseen käytökseen – tällöin irti päästetään Vampyrin ”dynaaminen ja reaaliaikainen” lähikontaktiin keskittynyt taistelumoodi, joka yhdistelee nyrkiniskuja ja yliluonnollisia vampyyrivoimia. Kellistettyjen uhrien taskuista voi kaivaa raaka-aineita ja resursseja välineiden ja aseiden rakenteluun ja paranteluun, erikoisammuksia unohtamatta. Kuulostaa varsin geneeriseltä, mutta saas nähdä, onnistuuko Dontnod tekemään pelistä vahvasti omannäköisensä.

Vampyr julkaistaan ensi vuoden aikana PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

vamp2 vamp3 vamp4

Lähde: Gematsu

Ei kommentteja