Menu

Transformerit ryttäävät peltiä seuraavaksi mobiililaitteilla

Muotoaan muuttavat Transformer-robotit saapuvat seuraavaksi iOS- ja Android mobiililaitteille Transformers: Earth Wars -tosiaikastrategiapelin muodossa. Sen on kerrottu olevan ilmaiseksi ladattava free to play -julkaisu, jossa tehdään ostoksia oikealla rahalla. Haisee siltä, että lelujätti Hasbrolla on aikomus hypätä mukaan Clash of Clans -junaan.

Jotain positiivistakin sentään: Peter Cullen (Optimus Prime) ja Frank Welker (Megatron) lainaavat jälleen kerran äänensä roboteille. Lisäksi hahmokaartissa ovat mukana ainakin Bumblebee ja Starscream, ja vilahteleepa trailerilla Grimlock-dinobottikin. Oletettavasti valmiista pelistä löytyy runsaasti myös muita tuttuja kasvoja.

Kännykkäpelin ”taiteellisena visiona” toimii Transformers Generations Prime Wars -trilogia, jonka tarinaa Earth Wars laajentaa. Pelaajat taistelevat joko hyvien Autobottien tai pahojen Decepticonien rinnalla.

Robottiräimeen kehityksestä vastaa Space Ape Games (Rival Kingdoms, Samurai Siege) ja julkaisusta Blackflip Studios. Julkaisu tapahtuu ensi kevään aikana.

Lähde: PRNewsWire

Ei kommentteja