Menu

Taas rakennetaan kaukaisessa galaksissa – seuraava Lego-peli herättää voiman

Vastahan Lego Marvel Avengers ilmestyi (arvostelu tulossa), kun jo vuodot seuraavasta palikkapelistä leviävät maailmalla. Xbox Storeen ilmestyneen tuotesivun ja YouTubeen ladatun lyhyen trailerin perusteella seuraavaksi tiedossa on Lego Star Wars: The Force Awakens.

Xbox Storesta löytyvän selostuksen mukaan peli mukailee elokuvan tarinaa. Pelattavina hahmoina ovat ainakin Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Kylo Ren ja jopa pallodroidi BB-8. Lisäksi mukana on ”yksilöllistä sisältöä, joka yhdistää tarinallisen aukon Jedin paluun ja uusimman episodin välillä.”

Pelin kehityksestä vastaa perinteiseen tapaan TT Games, ja julkaisijana jatkaa luonnollisesti Warner Bros. Interactive Entertainment. Julkaisupäiväksi on ilmoitettu 28. kesäkuuta ja alustoiksi miltei kaikki mahdolliset: Nintendo 3DS, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Windows PC, Xbox 360 ja Xbox One.

Lego Star Wars: The Force Awakens oli ilmeisesti tarkoitus julkistaa virallisesti myöhemmin tänään, mutta niin… Elämme tätä hektistä IT-aikaa, jossa mikään ei pysy salassa kovin pitkään.

Lähde: Polygon

Ei kommentteja