Menu

Seuraava Battlefield paljastettiin- ensimmäinen maailmansota on täällä

DICE ja EA paljastivat vihdoinkin, seuraava Battlefield-sarjan osa tulee pitämään sisällään. Kaikkien yllätykseksi uusi Battlefield sijoittuu ensimmäisen maailmansodan aikaan, ja on nimetty varsin mielenkiintoisesti: uusi Battlefield kulkee nimellä Battlefield 1.

Peli tulee sisältämään täysin uusien aseiden, kuten liekinheittimen, ohella myös uusia lähitaisteluaseita, hevosia sekä kaksitasoja. Ajoneuvopuolella taas tullaan huristelemaan tankeilla, sotalaivoilla, tykistökoneistolla ja mahdollisesti jopa myös zeppelinillä.

Battlefield 1 sisältää tuttuun tapaan myös tuhoutuvat alueet, 64 pelaajan moninpelin sekä aseiden monipuolisen muokkauksen. Jos olet EA- tai Origin Access -palvelujen jäsen, tai ennakkotilaat pelin deluxe-version, pääset sotimaan jo hieman aiemmin eli lokakuun 18. päivä, pari päivää ennen pelin virallista ilmestymistä, 21. lokakuuta.

Ennakkotilaajat saavat myös ladata ilmaiseksi Hellfighter-paketin, joka sisältää erilaisia varusteita, jotka ovat saaneet vaikutteita ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa taistelleesta Harlem Hellfighters -yksiköstä. Tämän lisäksi ennakkotilaajat pääsevät seitsemän päivää ennen muita käsiksi uuteen karttaan, joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Battlefield 1 ilmestyy 21. lokakuuta PC:lle sekä PlayStation 4- ja Xbox One -konsoleille. Ennen julkaisua pelistä on tulossa myös myöhemmin tänä vuonna avoin beta.

Lähde: GameSpot

 

Ei kommentteja