Menu

Quantum Break tietokoneille, kyllä, muttei Steamiin

Microsoft on juuri varmistanut tiedon, jonka mukaan Xbox Onen lisäksi nyt myös PC:lle saapuva aikamanipulointia käsittelevä scifitoiminta/televisiosarjahybridi Quantum Break on saatavilla ainostaan Windows-kaupan kautta – toisin sanoen Remedyn uusin AAA-tuotanto ei tule ollenkaan Steamin valikoimiin.

”Quantum Breakin Windows 10 -versio on Windows-kaupan yksinoikeus,” Xbox-pomo Aaron Greenberg kertoi tuoreimmassa Major Nelson -podcastissa.

Toisaalta linjaus on selkeää jatkumoa Microsoftin aiemmalle politiikalle, jossa yhtiön Xbox-pelit on pidetty visusti pois Steam-käyttäjien ulottuvilta.

Ilmoitus Quantum Breakin saapumisesta tietokoneille vain paria kuukautta ennen pelin julkaisua on kuumentanut tunteita. Etenkin muutamat äänekkäät yksilöt ovat jaksaneet meltota asiasta Twitterissä, jossa Xbox-johtaja Phil Spencer puuttui lopulta mussuttajien viesteihin.

Eräskin sankari kertoi peruneensa ennakkotilauksensa PC-version takia, mikä sai Spencerin ihmettelemään asiaa ääneen:

Greenberg kommentoi ristiriitaista vastaanottoa diplomaattisesti: ”Joskus me innovoimme, joskus me kokeilemme, joskus kartoitamme uusia alueita eri asioista. Haluamme aina kuunnella ihmisten palautetta, olemme aina kuulolla. Vaikka kaikki eivät aina hyväksyisikään päätöksiämme aivan 100-prosenttisesti, me rakastamme palautetta.”

”Haluamme tehdä erilaisia asioita ja koittaa erilaisia asioita ja kysyä, ’Hei, mitä mieltä olette tuosta, mitä mieltä olette tästä?’ Me kuuntelemme. Hyvässä ja pahassa, arvostamme palautetta,” mies jatkoi.

Odotettu Quantum Break ilmestyy Xbox Onelle ja PC:lle huhtikuun 5. päivä.

Lähde: Eurogamer

Ei kommentteja