Menu

PlayStation VR saamassa myös kamera- ja ohjainbundlen

Pari päivää sitten virallisesti paljastetut PlayStation VR -virtuaalilasit ovat herättäneet pientä hämmästystä maailmalla lisätarvikkeidensa osalta. Itse lasit maksavat täällä vanhalla mantereella 399 euroa, mutta entäs niiden käyttöön vaadittavat PlayStation Camera ja Move-ohjaimet sitten, jotka kustantavat myös ihan hyvän summan rahaa?

Kamerasta saa pulittaa uutena n. 60 euroa, ja Move-kapulat ovat puolestaan vanhempaa tekniikkaa viime konsolisukupolven ajoilta – niiden löytäminen kaupasta voi olla hankalaa. Jotkut saattavat onnistua kaivamaan kapulat kaapin pohjalta pölyä keräämästä, mutta tuskin läheskään kaikki, sillä niin iso hitti ne eivät olleet.

PlayStationilla on tähän ongelmaan ratkaisu: Game Developers Conferencen aikana PlayStationin edustaja kertoi haastattelussa, että ainakin yhdysvaltalaiset pelaajat tulevat saamaan laseista bundlepaketin, joka sisältää virtuaalirillien lisäksi myös kameran sekä yhden Move-ohjaimen. Hintaa edustaja ei kuitenkaan vielä kertonut.

On ihan turvallista olettaa, että vastaavanlainen bundlejulkaisu ilmestyy myös jenkkilän ulkopuolella. Jos ei, niin ainakin Move-ohjaimet palannevat kauppojen hyllyille.

Lähde: Gamesradar

Ei kommentteja