Menu

Pelaaja sai verkkoeston Playstationin toimesta, koska jakoi hävyttömiä kuvakaappauksia Watch Dogs 2:sta

Goron2000 niminen käyttäjä kertoilee uskomattoman tarinan Neogaf-pelifoorumeilla. Pelaaja oli hankkinut itselleen Ubisoftin Watch Dogs 2 hakkeriseikkailupelin ja kertoilee nauttineensa siitä suuresti. Seuraavana päivänä hän oli innostuneena aiheuttanut kaaosta pelin karttana toimivassa San Franciscon kaupungissa ja kaasuputken räjäyttämisen seurauksena teilannut pelissä kaksi naishenkilöä. Tämän jälkeen pelistä oli paljastunut varsin koominen yksityiskohta – naisille oli mallinnettu yksityiskohtaisesti alapäät. Tästä innostuneena Goron2000 napsi konsolilla kuvakaappauksia löydöksestään ja jakoi ne Twitterin välityksellä kaiken kansan nähtäville.

Mutta kuinkas sitten kävikään? Playstation Networkin kärkkäät verkkovalvojat olivat jälleen hereillä ja Goron2000 huomasi nopeasti, että hänelle oli isketty viikon mittainen esto kaikkiin Playstationilla toimiviin verkkopalveluihin. Eikä siinä vielä kaikki. Neogaffin foorumeille kirjoittamisen jälkeen seuraavana päivänä verkkoesto oli muutettu kuukauden mittaiseksi.

Uusimpien tietojen mukaan verkkoesto on nyt kuitenkin poistettu Playstationin toimesta. Asia pistää kuitenkin miettimään, missä menee pelin hankkineen omistajan oikeuksien raja?

Lähde: Neogaf

Ei kommentteja