Menu

”Onko tämä nyt s**tana ihan oikein??” – pelikeräily puhuttaa Vauva-foorumilla

Nyt on pelikeräilijän parempi puolisko avautunut Vauva.fi-palstalla oikein kunnolla. Pitkähkö tarina alkaa näin:

Muutimme miehen kanssa hiljattain yhteen, lapsia ei ole.

Mies on aivan hulluna peleihin ja pelaamiseen, ja asiasta on väännetty kättä ennenkin. Jos hän ei seuraa jotain peliä, niin hän itse pelaa jotain, tai sitten on ostelemassa pelejä, kirppareilta, huuto.netistä, uutena…

Tämä osteleminen onkin koitunut ongelmaksi. Nyt viimeisen vajaan kuukauden aikana postin kautta on tullut 5 peliä, yhden on ostanut uutena. Eli 6 peliä vajaassa kuukaudessa. Tarkkaa en tiedä paljonko näihin on rahaa mennyt, mutta tämä uusi peli maksoi lähemmäs 50 euroa. Rahaa meillä ei liiaksi asti ole, pärjäämme, mutta joudumme miettimään menoja.

Mies tietää että pidän jatkuvaa pelien ostelemista turhana rahanmenona, ja nyt näköjään hän on alkanut tilailemaan pelejä salaa.

Tänään hän tuli töistä, valitteli huonoa oloa ja sanoi menevänsä lepäämään. Minä puuhasin hetken omiani, kunnes tarvitsin makuuhuoneesta jotain ja menin sen kummempia ajattelematta sinne. Mies oikein hätkähti kun ei osannut odottaa minua, ja eihän se siellä mitään lepäillyt vaan avasi taas postipakettia!
En tässä vaiheessa sanonut mitään, lähdin vain pois.

Kättä ylös, ken tuntee piston sydämessään! Tottahan toki on, että etenkin retropelien hintataso on parin viime vuoden aikana noussut suorastaan katosta läpi järkyttävälle tasolle, joten ei ole ihme, jos asiaan vihkiytymätön on ahkerasta ostelusta käärmeissään. Mikäli hallitsemattomasta shoppailusta taas on tullut oikea riippuvuus, silloin asiaan kannattaa hakea ajoissa apua.

Pahalla hetkellä kannattaa pelata eläkerahastokortti pöytään ja vedota siihen, että myymällä kokoelman 20-30 vuoden voi irtisanoutua töistä ja ostaa kakkoskodin Floridasta.

Lähde: Vauva.fi

Yksi kommentti

  1. Ilkka Tuokko kirjoitti:

    Tämähän on juuri se syy, miksi en itse ole vielä naimisissa. Liikaa pelaamattomia pelejä! 😉