Menu

Nintendo Switch on Nintendon uusi konsoli

Nintendo yllätti tänään pelimaailman julkistamalla vihdoin virallisesti Nintendo NX koodinimellä kulkeneen konsolinsa. Uusi konsoli kulkee nimellä Nintendo Switch, joka on nimensä mukaisesti yhdistelmä koti- ja kannettavaa konsolia. Kuten julkistustrailerilla nähdään, konsoli muuntuu moneen eri tarkoitukseen ja pelin irroitettavat Joy-Con ohjaimet voidaan jakaa myös kahden pelaajan kesken moninpelejä varten paikasta riippumatta.

Pelit tullaan ilmeisesti toimittamaan myös Blu-Ray levyistä poiketen Nintendo 3DS-käsikonsolilta tutuilla pelikorteilla, jotta pelit toimisivat myös Switch-konsolin ollessa matkassa mukana. Konsoli tulee saamaan myös oman Pro-ohjaimen, joka trailerin perusteella näyttää todella hyvältä tekeleeltä. Todennäköisesti ohjainta tullaan myymään lisävarusteena, kuten aikaisempiakin malleja.

Tällä kertaa Nintendo on saanut myös jälleen suurimpia kolmannen osapuolen pelivalmistajia taakseen, kuten Activisionin, Bethesdan ja From Softwaren. Trailerilla jo näkyykin, miten Skyrimin uusintaversio tulee pyörimään konsolilla. Seuraava Mario seikkailu vilahtaa myös ruudulla.

Luvassa on siis jännittävä ja täysin uusi pelikonsolikokemus Nintendolta. Konsolin on luvattu ilmestyvät ensi vuoden maaliskuussa, joten silloin nähdään, saako Nintendo suuren yleisön suosion jälleen ja nousee jälleen kerran takaisin pelimaailman valtaistuimelle.


Lähde: Nintendo

Ei kommentteja