Menu

Mahdollinen Skate 4 -vuoto australialaisessa verkkokaupassa

Australiassa lipsahtelee siihen malliin, että huhut skeittauspeli Skate 4:n ilmestymisestä lähtivät lentoon oikein kunnolla. Kengurumaassa vaikuttava JB Hi-Fi -viihde-elektroniikkapuoti oli nimittäin listannut Skate 4:n valikoimiinsa mahdollisen ilmestymispäivämäärän kera. Jos väitettä on uskominen, Skate 4 saapuisi tämän sukupolven konsoleille – tai ainakin Xbox Onelle – kuluvan vuoden elokuussa.

Luonnollisesti peli poistettiin verkkokaupan listoilta melkoista haipakkaa, mutta älypuhelimella varustettu nopealiikkeinen Reddit-käyttäjä ehti napsia tuotesivusta yhden kuvan, ja niin spekulointi sai alkunsa. Yhdet haluavat uskoa vuotoon kuten Mulder konsanaan, toiset pitävät koko viritelmää surkeana huijausyrityksenä.

Niin tai näin, monet Skate-sarjan fanit odottavat uutta jatko-osaa hartaasti. Tämän sai tuta myös Electronic Arts, jota alettiin pommittaa Instagramissa välittömästi asian tiimoilta. Pelijulkaisijan tuoreimmat ystävänpäivään liittyvät kuvat ovat keränneet kirjaimellisesti satoja Skate 4:ää käsitteleviä kommentteja.

eass

Lähde: Reddit

Ei kommentteja