Menu

It’s in the game – NHL 17:sta uusia ominaisuuksia paljastava traileri

EA Sports hehkuttaa uudessa ”Vision”-nimisessä trailerissa tulevan NHL 17 -pelin ominaisuuksia. Videolta ilmenee miten maalin edustalla olevaa peliä sekä maalivahtien liikehdintää on parannettu ja uusia hehkutusliikkeitä lisätty, ja lisäksi Be A GM -tilaan lisätään mm. muokattavat hallit penkeistä lähtien. Kuuleman mukaan myös omien pelipaitojen tekeminen on mahdollista, mutta virallista varmistusta asiasta ei vielä ole saatu.

EA Sportsilla on nyt myös käynnissä äänestys, jossa pääsee äänestämään mieluistaan pelaajaa pelin kanteen. Valittavina ovat Edmonton Oilersin Connor McDavid, Dallas Starsin Jamie Benn, Florida Panthersin Aleksander Barkov, Tampa Bay Lightningin Victor Hedman, San Jose Sharksin Joe Pavelski, Los Angeles Kingsin Anze Kopitar, St. Louis Bluesin Vladimir Tarasenko sekä Philadelphia Flyersin Jakub Voracek. Suomalaisittain olisi tietysti hienoa saada ”Sasha” Barkov kantta koristamaan, joten ei muuta kuin äänestämään!

Ja kun lätkästä kerran puhutaan, Retrolordi.com onnittelee lämpimästi myös Liigan tuoretta mestaria vuosimallia 2016, Tampereen Tapparaa!

Ei kommentteja