Menu

Fanien työstämä KOTOR-reboot Apeiron esittäytyy videolla

Puhtaasti faniprojektina kehitettävä Star Wars: Knights of the Old Republic -uusiversio Apeiron esittäytyy ensimmäistä kertaa videomuodossa. Modernille Unreal Engine 4 -pelimoottorille siirretty Tähtien sota -roolipeli näyttää kieltämättä paremmalta kuin koskaan, vaikka kyseessä onkin vasta kehitysversio hieman töksähtelevine ruudunpäivityksineen ja muine visuaalisine kehityskohtineen.

Tubettaja MrMattyPlays nauhoitti ja jakoi videomateriaalia Apeiron-kehitystiimin luvalla. Noin neliminuuttisessa videossa päästään näkemään neljä aluetta: Tariksen kaupungin ylemmät ja alemmat tasot, pelin alkukohtauksesta tuttu Endar Spire -avaruusalus ja Tatooinessa sijaitseva Anchorheadin kaupunki.

Jännittävää on etenkin se, miten kamerakulma on vaihtunut: Apeironissa näkymä on silkkaa ensimmäisen persoonan kuvakulmaa alkuperäisestä pelistä tutun olantauskameran sijaan. Muitakin pieniä muutoksia näyttäisi olevan, esimerkiksi täysin reaaliaikaisessa taistelussa. Toki asiat ehtivät vielä muuttua projektin edetessä, mutta nähtäväksi jää, onko Apeiron lopulta kovinkin erilainen kokemus alkuperäiseen KOTORiin verrattuna.

Valmiin pelin julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa, kuten ei siitäkään, haluaako joku taho (*köh* Disney *köh*) pistää hankkeelle stopin ennen aikojaan. Toivotaan parasta, sillä lupaavaltahan tämä vaikuttaa!

Mikäli alan tietotaitoa ja osaamista löytyy, tiimille voi tarjota avuksi myös omaa asiantuntemustaan.

Lähde: YouTube

Ei kommentteja